Hemerin®

 

ŠTO JE HEMERIN®?

Nutripharm® Hemerin® krema je medicinski proizvod na biljnoj bazi koji pomaže kod liječenja hemoroidalnih tegoba i ublažava pridružene simptome.

KADA ILI KOME JE NAMIJENJEN?

Nutripharm® Hemerin® krema namijenjena je osobama s hemoroidalnim tegobama za smanjenje iritacije, zaštitu sluznice te ublažavanje simptoma svrbeži i pečenja.

NAČIN UZIMANJA?

Nanijeti kremu prema potrebi, ako je moguće poslije svakog pražnjenja. Krema se može nanijeti i prije pražnjenja crijeva kako bi se spriječila iritacija izazvana trenjem. U tom slučaju, kremu je potrebno nanijeti i nakon pražnjenja crijeva. Krema se može koristiti sa i bez aplikatora. Može se koristiti više puta dnevno, duži vremenski period.

Za vanjsku primjenu, nanijeti i nježno umasirati kremu na analno i perianalno područje. Za unutarnju primjenu koristiti priloženi aplikator.

Ne sadrži peg, parabene, fenoksietanol, edta, sls, sles

ŠTO SADRŽI

PROCTOResolve™ (biljni kompleks koji sadrži polisaharide aloje*, polifenole maslinovog ulja*, tanine kestena), VegetalIALO™ (hijaluronska kiselina biljnog podrijetla), ulje gospine trave i ulje slatkog badema.

*iz organskog uzgoja


Kako djeluje?

Djelovanje Nutripharm® Hemerin® kreme postiže se pomoću PROCTOResolve™ kompleksa (biljni kompleks koji sadrži polifenole listova masline odabranih sorti Frantoio, Leccino i Moraiolo, polisaharide aloje visoke molekulske mase i tanine kestena) obogaćenog VegetalIALO™ hijaluronskom kiselinom biljnog podrijetla i biljnim uljima, koji umiruju iritaciju i štite sluznicu.

Pakiranje

Tuba 50 ml s aplikatorom

Preuzmite uputu

Nutripharm newsletter

Želite li primati naše novosti i zanimljivosti upišite vašu email adresu.


Dajem suglasnost da tvrtka Milsing d.o.o. na moju e-mail adresu šalje obavijesti o novim proizvodima, promocijama, vijestima i uslugama.
Danu suglasnost možete u svako doba povući. Za više informacija u vezi obrade Vaših osobnih podataka kliknite na nutripharm.hr/zastita-osobnih-podataka