s

Melatonin rapid

Dodaj životu još spavanja kao top. Živio snooze!

Dan se po jutru poznaje, a jutro po dobrom snu, no znamo da je ponekad zaista teško dobro se naspavati. Zato je vrijeme da ti fazu nespavanja zamijeni dobra i duboka NREM faza.

Melatonin rapid pakiranje

Što je melatonin rapid?

Posebno dizajnirana i patentirana emulzija melatonina u spreju za brži i lakši san. Zahvaljujući oralnoj primjeni spreja, osigurana je bolja apsorpcija i brže djelovanje.

Kada ili kome je namijenjen?

Svima koji imaju poteškoće sa uspavljivanjem ili se noću često bude, kao i onima koji prilikom putovanja zrakoplovom, a uslijed promjene vremenskih zona, osjećaju jet-lag i njegove posljedice.

Način uzimanja?

Raspršiti jednu dozu ispod jezika, jednom dnevno, neposredno prije spavanja. Pričekati 30 sekundi prije gutanja.

Što sadrži

Jedna doza (jedan pritisak raspršivača) sadrži količina
Melatonin 1 mg
  • Za 60 mirnih noći
  • Oralni sprej ugodnog voćnog okusa
  • Bez glutena i šećera
  • Bez GMO
  • Brzi učinak

Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite i ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona pri putovanju zrakoplovom.

Koristan učinak za skraćenje vremena potrebnog da zaspite postiže se uzimanjem 1 mg melatonina kratko prije spavanja, a ublažavanje subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona pri putovanju zrakoplovom postiže se minimalnim unosom 0,5 mg prije spavanja prvog dana putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

Proizvodi

Svi proizvodi