s

Hemerin®

Dodaj životu još opuštenih trenutaka u omiljenoj fotelji

Hemoroidi imaju kultni status neugodne senzacije i svi bismo ih rado zaobišli u širokom luku, ali onda se samo jednog dana život dogodi. Ili, bolje rečeno, stane. Kako bismo ti pomogli u tom trenu, tu je Hemerin, medicinski proizvod na biljnoj bazi koja pomaže kod liječenja hemoroidalnih tegoba.

Hemerin® pakiranje

Što je hemerin®?

Nutripharm® Hemerin® krema je medicinski proizvod na biljnoj bazi koji pomaže kod liječenja hemoroidalnih tegoba i ublažava pridružene simptome.

Kada ili kome je namijenjen?

Nutripharm® Hemerin® krema namijenjena je osobama s hemoroidalnim tegobama za smanjenje iritacije, zaštitu sluznice te ublažavanje simptoma svrbeži i pečenja.

Način uzimanja?

Nanijeti kremu prema potrebi, ako je moguće poslije svakog pražnjenja. Krema se može nanijeti i prije pražnjenja crijeva kako bi se spriječila iritacija izazvana trenjem. U tom slučaju, kremu je potrebno nanijeti i nakon pražnjenja crijeva. Krema se može koristiti sa i bez aplikatora. Može se koristiti više puta dnevno, duži vremenski period.

Za vanjsku primjenu, nanijeti i nježno umasirati kremu na analno i perianalno područje. Za unutarnju primjenu koristiti priloženi aplikator.

Što sadrži

PROCTOResolve™ (biljni kompleks koji sadrži polisaharide aloje*, polifenole maslinovog ulja*, tanine kestena), VegetalIALO™ (hijaluronska kiselina biljnog podrijetla), ulje gospine trave i ulje slatkog badema.

*iz ekološkog uzgoja

Preuzmite uputu

  • Ne sadrži PEG, PARABENE, FENOKSIETANOL, EDTA, SLS, SLES
  • Tuba s aplikatorom
  • Na biljnoj bazi

Proizvodi

Svi proizvodi