s

IBS Formula

Dodaj životu još lakoće postojanja

I u okruženju najfinijih jela, taj osjećaj užitka može zasjeniti pomisao na nadutost i probavne smetnje koje će uslijediti nakon. Da ipak fokus bude na pravoj stvari, pripremili smo formulu za pravilnu funkciju crijeva koja smanjuje nadutost i normalizira crijevnu mikrofloru. Za sve iduće obroke želimo ti – dobar tek!

IBS Formula pakiranje

Što je ibs formula?

Nutripharm® IBS formula je medicinski proizvod velikog kapaciteta vezanja vode, poput spužve te na taj način pomaže u smanjenju simptoma iritabilnog crijeva. Kod zatvora, djelatna tvar navlači vodu povećavajući volumen i smanjujući tvrdoću stolice. Kod proljeva, djelatna tvar veže vodu u crijevu te na taj način pomaže formiranje čvršće stolice. Zahvaljujući prebiotskom učinku, djelatna tvar pomaže u obnovi normalne crijevne mikroflore. Dodatak simetikona može pomoći u eliminaciji crijevnih plinova čime pomaže u smanjenju boli u trbuhu.

Kada ili kome je namijenjen?

Nutripharm® IBS formula posebno je korisna za liječenje simptoma povezanih sa sindromom iritabilnog crijeva, za smanjenje nadutosti i normalizaciju crijevne mikroflore te za pravilnu funkciju crijeva.

Način uzimanja?

Uzmite jednu vrećicu dnevno. Dozu je moguće povećati na dvije vrećice dnevno. Sadržaj vrećice popijte nerazrijeđen ili pomiješajte s vodom ili nekim drugim napitkom (sok, jogurt).

Kako djeluje?

Nutripharm® IBS formula sadrži djelomično hidroliziranu guar gumu i simetikon koji sinergistički djeluju u liječenju simptoma povezanih sa sindromom iritabilnog crijeva. Guar guma apsorbira velike količine vode u lumen crijeva, povećavajući masu i volumen stolice. Istovremeno, zahvaljujući svojoj sposobnosti da apsorbiraju i neutraliziraju egzogene i endogene toksine, vlakna također koriste u smanjenju težine i učestalosti proljevastih stolica. Guar guma regulira funkciju crijeva, podmazuje i povećava količinu vode u stolici te olakšava formiranje stolice. Osim toga, veže štetne tvari, poput suviška žučnih kiselina, pospješujući njihovu eliminaciju. Simetikon ima snažan učinak surfaktanta koji prevenira vjetrove i prekomjerne plinove u probavnom sustavu. Također, simetikon uklanja pjenu koja se tipično stvara u dispeptičnom želucu.

Što sadrži

Jedna vrećica sadrži:
Tekuća vlakna (guar guma)
Simetikon

Preuzmite uputu

  • Regulira funkciju crijeva
  • Doprinosi ublažavanju nadutosti
  • Pogoduje normalizaciji crijevne mikroflore
  • Vrećice s tekućinom ugodnog okusa kruške

Proizvodi

Svi proizvodi