s

Magnezij citrat + B6

Dodaj životu još poleta u koraku

Održavanje ravnoteže u tijelu je temelj za postizanje najviših visina u svakodnevnom životu. Bez obzira jeste li na putu prema novim visinama, gradite svoju karijeru, učite ili jednostavno uživate u trenucima opuštanja, vaše tijelo je vaš najvažniji saveznik. Visoko bioraspoloživ magnezij za smanjenje umora, zdravlje mišića i živčanog sustava.

Magnezij citrat + B6 pakiranje

Što je Magnezij Citrat + B6?

Optimalna kombinacija vrhunskog magnezija – magnezijevog citrata s vitaminom B6 u tabletama za normalnu funkciju mišića i živčanog sustava te smanjenje umora i iscrpljenosti. Magnezij iz citrata pogodan je za svakodnevnu nadopunu magnezija te ima brzu apsorpciju i visoku iskoristivost u organizmu.

Kada ili kome je namijenjen?

Odličan izbor za svakodnevnu nadopunu magnezija i vitamina B6, za sve koji žele očuvati zdravlje mišića i živčanog sustava te osobe koje su pod stresom i osjećaju nedostatak energije. Osobito se preporuča sportašima i rekreativcima, starijim osobama te trudnicama i dojiljiama kao pogodan izvor magnezija.

Način uzimanja

Jedna tableta dnevno nakon jela.

Što sadrži?

Jedna (1) tableta sadrži količina % PU*
Magnezij (iz magnezijevog citrata) 200 mg 53
Vitamin B6 1,4 mg 100

*preporučeni dnevni unos

  • Bez glutena i laktoze
  • Pogodno i za vegane
  • Magnezij u formi citrata organski je oblik magnezija koji se značajno bolje iskorištava u organizmu

Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića i živčanog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B6 doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Proizvodi

Svi proizvodi