s

Candigynol®

Dodaj životu još ugode

Nema sumnje da bi riječ “nelagoda” mogla biti sinonim za brojne žene koje su se suočile s vaginalnim infekcijama. Isto tako smo sigurni da bi se uz pojam efikasne pomoći toj nelagodi mogla naći slika Candigynola® – medicinskog proizvoda na biljnoj bazi namijenjenog prevenciji infekcija i ublažavanju postojećeg osjećaja pečenja, svrbeža i crvenila.

Candigynol® pakiranje

Što je Candigynol®?

Nutripharm® Candigynol® je medicinski proizvod za pomoć pri simptomatskom liječenju i prevenciji vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama (kao što je vulvovaginitis) ili gljivicama (kao što je kandidijaza).

Kada i kome je namijenjen?

Nutripharm® Candigynol® pomaže pri prevenciji i simptomatskom liječenju vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama i gljivicama. Namijenjen je za ublažavanje osjećaja pečenja, svrbeža i crvenila, a također je koristan za prevenciju kod osoba s učestalim infekcijama.

Način uzimanja

Simptomatsko liječenje: 1 vagitorij dnevno, navečer prije spavanja u ležećem položaju, najmanje tijekom 10 dana uzastopce.

Prevencija: periodički, 1 vagitorij dnevno, navečer prije spavanja u ležećem položaju, najmanje tijekom 10 dana uzastopce.

Što sadrži?

Sadrži CANDIResolve™ (biljni kompleks koji sadrži polisaharide aloje, eterična ulja kadulje i čajevca te ekstrakt sjemenki grejpa).

Preuzmite uputu

  • Bez konzervansa
  • Bez boja i parfema
  • Na biljnoj bazi

Proizvodi

Svi proizvodi