Magnezij citrat SAN

 

ŠTO JE MAGNEZIJ CITRAT SAN?

Magnezij citrat SAN nova je formula za spavanje s trostrukim učinkom - omogućuje opuštanje, brže usnivanje i miran san. Proizvod sadrži magnezij iz citrata za bržu apsorpciju i veću iskoristivost, melatonin, ekstrakte matičnjaka i valerijane i vitamin B6.

KADA ILI KOME JE NAMIJENJEN?

Magnezij citrat SAN preporučuje se kod problema s usnivanjem, poremećaja sna uzrokovanih stresom, preranog buđenja, čestog buđenja noću i lošeg sna. Također, odličan je izbor kod jet-laga. Ne izaziva navikavanje pa se može koristiti i kroz dulje vremensko razdoblje.

NAČIN UZIMANJA?

Jedna (1) do dvije (2) kapsule na dan, navečer, kratko prije spavanja.

30 biljnih kapsula
Pogodno i za vegane

ŠTO SADRŽI

Sadržaj u dvije (2) kapsule količina %PU*
Magnezij (iz citrata i oksida) 300 mg 80
Ekstrakt lista matičnjaka (Melissa officinalis L.) 300 mg **
Ekstrakt korijena odoljena (Valeriana officinalis) 60 mg **
Vitamin B6 2,8 mg 200
Melatonin 1 mg **

*preporučeni dnevni unos
**preporučeni dnevni unos nije utvrđen

Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite, a koristan učinak postiže se uzimanjem 1 mg melatonina kratko prije spavanja. Melatonin doprinosi ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona pri putovanju zrakoplovom. Koristan učinak postiže se minimalnim unosom 0,5 mg melatonina prije spavanja prvog dana putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

Matičnjak doprinosi opuštanju, a valerijana mirnom snu.

Magnezij doprinosi normalnoj funkciji živčanog sustava.

Nutripharm newsletter

Želite li primati naše novosti i zanimljivosti upišite vašu email adresu.


Dajem suglasnost da tvrtka Milsing d.o.o. na moju e-mail adresu šalje obavijesti o novim proizvodima, promocijama, vijestima i uslugama.
Danu suglasnost možete u svako doba povući. Za više informacija u vezi obrade Vaših osobnih podataka kliknite na nutripharm.hr/zastita-osobnih-podataka