s
Novo

MaxIMMUN

Dodaj životu još spremnosti na izazove

Imunološki sustav je naš najvažniji zaštitnik od svih izazova koje nam život postavlja. Dodavanjem više zaštite imunitetu svakodnevnoj rutini, možemo se suočiti s bilo čim što dolazi. S dobrim osjećajem u tijelu, produktivnost, kreativnost i dobrobit dosežu nove visine.

MaxIMMUN pakiranje

Što je MaxIMMUN?

Ciljana kombinacija nutrijenata visoke doze ključnih za zdrav i snažan imunitet – vitamina C i D, cinka te selena. Oblik vrećica za direktno otapanje u ustima doprinosi brzoj apsorpciji sastojaka i omogućava praktičnu i ugodnu primjenu. Vitamin C dolazi iz dva izvora. Kombinacija L-askorbinske kiseline i nekisele soli Na-askorbata blaža je za želudac i pogoduje boljoj toleranciji bez osjećaja težine.

Kada ili kome je namijenjen?

Svima koji žele zaštititi imunitet u izazovnim razdobljima i kod intenzivnih napora te prilikom oporavka organizma. Preporučuje se za nadopunu vitamina D, C, cinka i selena, osobito tijekom hladnijih mjeseci.

Način uzimanja

Jedna vrećica na dan. Sadržaj vrećice primijeniti direktno u usta, pustiti da se otopi u ustima i progutati.

Vrećice s granulama za direktno otapanje u ustima, okus naranče – brza apsorpcija sastojaka uz jednostavnu i ugodnu primjenu.

Što sadrži?

Jedna (1) vrećica sadrži količina %PU*
Vitamin C 1000 mg 1250
Vitamin D 25 μg 500
Cink 5 mg 50
Selen 55 μg 100

*preporučeni dnevni unos

  • Bez glutena i laktoze, bez umjetnih boja, aroma i konzervansa.
  • Pogodno i za vegetarijance

Vitamini C i D te cink i selen doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Proizvodi

Svi proizvodi