Novosti

NOVO!

Nutripharm® Optizen®

Doprinosi dobrom raspoloženju i opuštanju

Dok brinete o svom fizičkom zdravlju i o zdravlju drugih, važno je voditi računa i o svom mentalnom zdravlju. Ono je važan aspekt općeg zdravlja i odražava se na cjelokupno funkcioniranje organizma. Nutripharm® Optizen® novi je dodatak prehrani s kombinacijom istraženih prirodnih sastojaka za dobro raspoloženje, opuštanje, smirenje i više pozitivne energije.

Optizen® se može uzeti kod neraspoloženosti, napetosti, uznemirenosti, umora, u stresnim životnim situacijama i razdobljima, kod promjena raspoloženja, npr. tijekom PMS-a ili perimenopauze. Namijenjen je ženama i muškarcima iznad 18 godina.

Glavni aktivni sastojak šafran doprinosi opuštanju i održavanju dobrog raspoloženja. Hmelj ima umirujući učinak, dok magnezij doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji i normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Nutripharm® Optizen® dostupan je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama bez recepta. Ne sadrži GMO ni konzervanse, kao ni gluten ni laktozu. Jedno pakiranje sadrži 30 kapsula, a preporučuje se uzimati jednu do dvije kapsule dnevno.

Nutripharm® C-1000 IMUNO PROTECT

Snažna formula za snažan imunitet

C-1000 IMUNO PROTECT novi je dodatak širokoj paleti Nutripharm® proizvoda.

Nutripharm® C-1000 IMUNO PROTECT sadrži snažnu dozu vitamina C - čak 1000 mg u jednoj tableti, što ga čini idealnim proizvodom za zaštitu imuniteta tijekom cijele godine.

Vitamin C, osim što doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, doprinosi i smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj funkciji živčanog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te povećava apsorpciju željeza u organizmu.

Nutripharm® C-1000 IMUNO PROTECT preporuča se svima koji žele očuvati otpornost organizma, posebice osobama starije životne dobi i sportašima, a pogodan je i za vegetarijance.

Nutripharm® C-1000 IMUNO PROTECT dostupan je u ljekarnama, online ljekarnama te specijaliziranim trgovinama u pakiranju od 30 tableta.

Nutripharm® Artriflex®

Za zdravlje zglobova, hrskavice i kostiju

Nutripharm® Artriflex® je napredna formula za zdravlje zglobova, hrskavice i kostiju. Posebna pozornost usmjerena je na odgovarajući oblik i učinkovitu dozu aktivnih sastojaka te jednostavan način primjene.

Nutripharm® Artriflex® sadrži ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) koji doprinosi održavanju normalnih zglobova i vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju te glukozamin.

Nutripharm® Artriflex® se preporučuje svima koji žele očuvati zdravlje zglobova i kostiju, sportašima i rekreativcima te starijim osobama.

Nutripharm® Artriflex® je proizvod jednostavne i ugodne primjene, u obliku praška za pripremu oralne otopine, bez šećera, glutena i laktoze.

Nutripharm® Artriflex® je dostupan u ljekarnama, specijaliziranim trgovinama te on-line ljekarnama.

Nutripharm® Laksol

Koristan u liječenju zatvora

Nutripharm® Laksol je broj 1 kod zatvora u Hrvatskoj*. Radi se o medicinskom proizvodu koji zahvaljujući makrogolu kojeg sadrži, navlači vodu, omekšava stolicu te na prirodan način ubrzava i olakšava pražnjenje crijeva. Pri tome ne izaziva nuspojave poput grčeva, bolova u trbuhu ili vodenaste stolice.

Nutripharm® Laksol može se koristiti kod povremenog zatvora, a zbog svog mehanizma djelovanja posebno je pogodan za liječenje kroničnog zatvora. Također, njegova se učinkovitost ne smanjuje tijekom duže upotrebe.

Uz odrasle, Nutripharm® Laksol mogu uzimati i djeca starija od 2 godine - makrogol je prvi izbor za liječenje zatvora kod djece prema smjernicama Europskog društva za pedijatrijsku gastroeneterologiju, hepatologiju i prehranu.**

Nutripharm® Laksol medicinski proizvod je jednostavan i ugodan za primjenu, u obliku praška za pripremu oralne otopine.

Nutripharm® Laksol od sada je dostupan i u većem, ekonomičnom pakiranju od 30 vrećica.

*Ramkumar D, Rao SS. Efficacy and safety of traditional medical therapies for chronic constipation. Am J Gastroenterol. 2005. 100:936-971.

**Tabbers MM et al. Evaluation and treatment of functional constipation in infants and children: Evidence based recommendations from ESPGHAN and NASPGHAN. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2014. 50: 258-274.

Super Akcije u ljekarnama

U ljekarnama potražite PROMO pakiranja

Nutripharm® Artrosamin® 1+1
Za zaštitu hrskavice i dobru pokretljivost

Nutripharm® IBS Formula 1+1, medicinski proizvod
Koristan u liječenju simptoma povezanih sa sindromom iritabilnog crijeva – zatvor, proljev, plinovi, bolovi u trbuhu

Nutripharm® Magnezij citrat + 1 TUBA VIŠE
Za zdravlje srca i mišića

Nutripharm® Magnezij citrat + Kalcij citrat + D PROMO
Idealna kombinacija: za zaštitu kostiju te zdrave mišiće


Mangan doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju. Cimicifuga racemosa doprinosi smanjenju menopauzalnih nelagoda. Kalcij je potreban za održavanje normalnih kostiju. Vitamini D i K doprinose održavanju normalnih kostiju. Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića.

Promo akcije traju do isteka zaliha.

Nutripharm newsletter

Želite li primati naše novosti i zanimljivosti upišite vašu email adresu.


Dajem suglasnost da tvrtka Milsing d.o.o. na moju e-mail adresu šalje obavijesti o novim proizvodima, promocijama, vijestima i uslugama.
Danu suglasnost možete u svako doba povući. Za više informacija u vezi obrade Vaših osobnih podataka kliknite na nutripharm.hr/zastita-osobnih-podataka